har precis gjort detta


(detta är dock inte mitt bröst och jag har en stav)

FAN VA ONT DET GÖR!!!!!!!!!!!!!DET SVIDER!!!!!!!!!!!AJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!

att vara ute i kylan gjorde att hela bröstet kändes som att det skulle ramla av för att det blev så kallt på grund av piercingen!!!!! BAJS VA ONT DE GÖR!!!!men det kommer gå över och jag är glad:D

min sexualitet

heh hej alla fina grisar! fick en kommentar om att ni vill veta min sexualitet, jag är främst intressserad av killar men ja jag har tyckt att tjejer är jävligt snygga och jag kan dras till tjejer också. jag har dock aldrig haft sex med en tjej men jag vet att jag skulle vilja det precis lika mycket som jag vill ha sex med killar.
så jag vet inte om man kan säga att jag är bi eller att jag är hetro men så ligger det till i alla fall:)


nu har folk fan gått för långt

hmm, jag undrar hur människor tänker när dom lägger ut videos på människor bara för att förnedra dom och skämma ut sig själva, hur tänker mig då?
att lägga ut en video på youtube, nej förlåt 3 videos på youtube för att säga massa saker som dom inte har att göra med. i alla fall, en del människor borde lära sig hyfs och lära sig att visa respekt för alla andra, att inte veta sin hyfs och att inte veta att man inte får behandla människor som skit är väl ändå lite fel, Ja jag skriver detta på bebisspråk så att ungen(17åringen) som har gjort det här ska förstå vad jag skriver eftersom att hon verkar ha problem med svåra ord och simpla vardagsregler.
så till dig som har gjort det är,, ajabaja,,det är fel...
förstår du vad jag menar nu lilla vännen.

Nu måste du vakna från din lilla egocentriska värld och förstå att allt handlar inte bara om dig och ditt hat mot andra. den stora världen handlar om mer än så.

okej här ska du få en lite ordlista så du förstår:

förnedra- trycka ner en annan människa
ajabaja- fy,fel
vardagsregler- sånt man inte gör även fast det inte står i en lagbok

hoppas du förstår mig nu och förstår inerbörden av detta inlägg.
okej nu är det slut på den fina språket.


du är en äcklig fitta som hackar upp sig på saker och behandlar människor som skit. så åh nu sitter lilla du hemma framför din dator och har tråkigt..hmm vad gör du du? svar: förnedrar folk!
URSÄKTA MEN HUR FAN TÄNKER DU DÅ?????? du måste seriöst skaffa dig ett liv och inse att allt inte handlar om dig och vilka du hatar. du skämmer ut dig själv och du skämmer ut dina kompisar som är tvungna att göra allt eftersom att du inte vågar ställa dig framför kameran och göra det själv. du är så jävla tafflig! fan va jag vill slå in skallen på dig och se dig ligga och blöda och be on nåd framför mina fötter. respekt för dig finns inte du är ingeting förutom en äcklig jävla människa.

så nu har jag skrivit precis vad jag tycker både på ett fint sätt och ett sätt som gör att mina fingrar blöder för att jag har tryckt ner knapparna så hårt. i alla fall.

till er alla nu, Det är otroligt fel att trycka ner människor överhuvudtaget. man gör det inte


hello

funderar på att gå och lägga mig. är otroligt trött och orkar inte sitta uppe längre. har gjort en uppsats om snabbmats restranger på engelska och känner mig helt slut i ögonen! imorgon blir det skulle och sen vet jag inte vad som händer efter men förhoppningsvid så blir det bra. jag tror jag ska dega i min pojkväns säng hela kvällen imorgon. just nu sitter min pojkvän och spelar gitarr och sjunger och är hur fin som helst. nej nu ska jag gå coh pussa på honom. ha det bra alla underbara och fina :)

cher lloyd

hon är så jävla duktig!

cher lloyd


vem kunde veta









3 små fåglar satt i mitt fönster.....

okej dom sa att jag inte behövde oroa mig..
nej med helt seriöst, jag är så otroligt trött. sitter hemma hos min pojkvän och vi ska snart få hit lite kompisar. lär bli kul hoppas ja.
va i skolan igår och hade med mig min mamma. det va sån där visa up vad vi gör i skolan dag så jag drog dit min mamma för då fick jag skjuss. jag vet att jag går i 1an på gymnasiet men vafan min mamma kan väl ändå komma med mig till skolan. i alla fall. vi hade skitkul för vi hade våra karaktärsämnen och mitt är musik så mamma stod där och skrålade med mig en hel förmiddag. fy fan va kul vi hade. i alla fall jag skulle lägga upp en ny serie med jag har inte min dator och serien ligger på min dator så jag kan inte få tag på den så jag lägger troligen upp den i övermorgon.

HAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

åhh fy tusan vad jag älskar det här! det här är min trött humor!


outfit nr1!



allt är taget från h&m
Det blev en sommar outfit som fungerar både till fest och en vanlig dag på stan eler liknade. koftan är mer till för kvällen.

smink:
ett ljust läppstift och en ljus sminkning runt ögonen. tillsammans med ett par snygga fjäderörhängen!
en tipptopp outfit enligt mig!


Folket vill visst ha mer klädtips.

okej jag viste inte att folk skulle tycka om hur jag klär mig men jag ska försöka i alla fall att ge er olika outfits någon gång ibland, så att en del av er blir nöjda!
det är kul att ni tycker om det:D kram och puss från //salt


mjukisbyxor.

okej bara en fråga. varför vill ni höra mina åsikter om mjukisbyxor? det är väl ändå ett av alla vanliga klädesplagg som folk använder.
okej jag ska ge mina åsiketr på de.

att ha mjukisbyxor hemma och när man har gympa eller någonting är helt okej enligt mig. men när man går omkring 7 dagar i veckan i mjukisbyxor så är det inte okej! inte enligt mig i alla fall. jag tycker inte att det är snyggt och det är verkligen inte smickrande för någon form av människor. 
 
är du tjej och har mens eller känner dig sjuk och ska till skolan. dra på dig ett par haremsbyxor och en snygg stickad tjocktröj och bara ett linne och ett par platta tygskor. hur snyggt och skönt som helst och det finns ingen på hela din skola som kommer fråga varför du har mjukisbyxor på dig. för det kommer vara snyggt. om du vill kan du ju lägga till något snyggt halsband och tygarmband.
vipships så kommer du att behomiskt snygg ut!
så här:

det finns många typer av haremsbyxor men jag skulle föreslå någon av dom här sorterna:

dom är snygga och enkla och som ser bra ut och passa alla sorts människor

du får självklart välja färg på linnet själv men tänk dig om du har ett par militärgröna haremsbyxor eller ett par mörkblå. då är det oftas fint med ett vitt linne, alltså mörk färg på byxorna så ska man ha ljust linne. och tvärt om när det gäller ljusa byxor,


sen någon typ av skön stickad tjocktröja eller kofta men någon läder/fjäder smycken till


om du vill kan du också lägga till en soft sminkning. ingenting som ser ut som att du har fest smink utan det linna glänsande bara

ta ingen fondation o(om du vågar)
bara lite puder
ett läppglans som det inte är någon färg i ( och om du ska ha färg använd en lite orangeaktig färg men inte så att detser ut som att du har orangefärgade läppar utan för att läpparna får en snygg naturlig färg rosa gör oftast att läpparna ser antingen för fiade ut eller så ser det bara onatuligt rosa ut)

om du är blond eller har ljusbrunt hår så ska du leta efter en mascara som är brun eller av den ljusare nyansen och om du har mörkt hår eller svart hår så ska du leta efter svart mascare. (har du hår i till ett ex röd eller blå eller grön färg så ska du välja en mascara som svar eller väldigt mörkbrun.



det där va kanske inte så mycket till åsikt men det är i alla fall ett ex på vad man kan ha istället för att gå omkring i mjukisbyxor och en tjocktröja som ser otroligt tråkig ut.
puss på er/salt

smågott som man bara inte kna stå emot att äta.

som ni nu vet som gillar jag inte bakelser så mycket men här har ni några saker som jag i stort sätt flyger över om jag ser att det står framme på bordet.


kakor och bakelser

Ja vet dom ser helt underbart goda ut. jag brukar baka ganska myckert men jag äter dom nästan aldrig. jag tycker inte att det är så jätte gott. visst en kaka då och då och en fin bakelse elle tårtbit när man sitter på café skulle inte sitte helt fel men det blir inte mer än då. så min åsikt om bakelser och kakor är att...
Dom ser goda ut men jag vill fortfarande väldigt sällan äta upp dom.  




go feed your ego.

tjabba tjenna!
sitter på naturvetenskapslektionen.
Det är inte speciellt men vi fick göra ett test om hur vi behandlar miljön. det slutade med att om alla människor skulle leva som jag så skulle vi behöva 2,8 planeter.....-_- jag tycker inte att det va bra men sen fick jag veta att medelvärdet här i sverge är 6,1 planeter och då kände jag mig ganska nöjd faktiskt,
i alla fall gå in på den här sidan http://www.minplanet.se/ och sen klickar ni på kalkylator och sen står det (gör testet) precis bredvid en bild på martin timell. den heter klimatsmart kalkylator.
 do it! skriv en kommentar och visa mig sen hur många planeter ni skulle behöva! det skulle vara jätte snällt om ni kunde gör det för då kan jag använda det till ett inlägg jag ska göra senare om jag får in någon kommentar från det.
puss på er // salt


!!


detta är en saga utan lyckligt slut.

den här tjejen är så jävla duktig!
freja heter hon :)



hälsningar från


bara ett litet tips!



herre om de finns någon..

nu är kl 05:18 jag orkar inte längre! vill bara sova! dock kan man ju inte göra så. Om jag skulle gå och lägga mig nu skulle jag totalvägra att gå upp om 1,5 timme. såååå..... nää ingen bra ide! dock skulle jag hellre sova nu än att vara vaken! men sitter och lyssnar på soster sol och kollar runt på lite bloggar tumblr och facebook så det är ganska lugnt!

Här är en av systersols låtar som är jävligt bra!





blhdaobfoahf

DU:


JAG:

okej!

Att inte kunna sova för att man måste vända tillbaka dygnet måste seriöst va det jobbigaste som finns just för att man vet att man inte får sova! Det är en sak om man är på fest och är full eller om man gör någonting annat kul men att bara sitta hemma och veta att man inte får sova är nog fan det drygaste som finns!
Men i alla fall. Jag sitter i alla fall här och ser på superhjältarna just nu

Även fast jag har sätt den 200 gånger så är den lika bra ändå! om ni under någon förmodan inte har sätt den här filmen så borde ni ta er i kragen och se den!

I alla fall. att dygna är drygt. Svårt att hålla ögonen öppna men men! tur att jag har min pojkvän här som säger till mig om han ser att jag håller på att dåsa ihop!

Ska fixa mig inför skolan om ungefär 3 timmar. jippie! jag kommer troligen se ut som en svart prick men trasiga taights och sotigt smik men så får det bli. orkar helt enkelt inte vara färglad imorgon/idag.
hoppas ni får en skön dag i skolan imorgon/idag och hoppas ni har A i alla era kurser! Lika bra att erkänna....det har inte jag.

Jag är inte så skolfreeek att jag måste ha A i alla kurser men ligger väl på C nivån vilket jag klarar mig jävligt fint på. jag är ju ändå estet!

nu skriver jag bara på för att jag inte kan fokusera på en sak så det är nog dags att göra slut på det här inlägget! men ni får ha det så bra! vi hörs / salt


lalalalalalala

Estet musik programet. jag går det och nu ska vi sjunga jazz. JAG  är så trött på jazz. det är fint men jag är så trött på det! i alla fall. det här är låten jag ska sjunga :)


mat!

mat måste ju va de bästa som finns i hela världen! det tycker i alla fall jag! måste dock säga att jag inte äter speciellt mycket utav det men när jag väl gör det så finna det väl ingenting bättre.
jag har en liten förälskelse till husmanskost samtidigt som jag älskar mat från utlandet! 

några favoriter inom husmanskost är:


  • rödbetssoppa
  • potatis köttbullar och sås.
  • potatis och purjulökssoppa



    och några favoriter som inte är:

     
  • kycklinggryta men bulgur och papaya
  • coscos och tandorikyckling
  • kebab :D (sry men sant)




vad tycker ni om för mat??


nu vill jag att ni berättar för mig..

vilka ni är? vad tycker ni att jag ska skriva om? hur gammal är ni? vad är era intressen? varför gillar ni/ hatar ni min blogg? hur hittade ni min blogg?


här är eran första ledtråd av mig. Det här fotot är taget för jätte länge sen men ni ser i alla fall mit hår.. ;)/salt

saga björling

Nu medvarande i the voice och en otroligt duktig tjej!
måste bara säga att jag diggar den här tjejens röst jätte mycket! och jag tycker att hon är grymt ducktig!
så om ni ser the voice så rösta på den här tjejen. hon är helt jävla underbar!
10 poäng till henne! jippie kajej / salt


sexuella läggningar

Fick en kommentar om att jag ska skriva min åsikt om olika sexuella läggningar.
Vistt jag kan skriva lite men jag har inte koll på alla sexuella läggninngar som finns så ska bara kolla ut lite sånt först..
bi-, hetero- och homosexualitet:
för mig spelar det ingen roll vad du är eftersom att det bara är en läggning. känner man säg mer dragen till desamma kön som man har själv så ska man ju få göra de, känner man sig mer dragen mot motsatta kön så är väl det precis lika normalt eller om man känner dragning till båda! vad spelar det då för roll.  eftersom att det bara är en läggning så gör det mig ingenting! själv vet jag inte om jag är bi eller hetro men det lär jag väl lista ut senare i livet! hoppas jag i alla fall!  

dom andra läggningarna tänker jag inte gå in på för ens jag har pratat med en av mina kompisar och är queer till ett exempel! så det får ni vänta ett tag med! en internet sida kan inte ge mig svara på alla frågor jag vill ha när det gäller en sexuell läggning!
hoppas ni inte tycker att jag har fel i vad jag skriver och om ni tycker att jag har fel så är det egentligen skitsamma! i alla fall! ha det bra/ salt



en vanlig dag

Hej på er! vaknade precis, sitter nu och halvsover och skriver det här inlägget men så får det bli. idag blir det städning och efter det vet jag inte riktigt vad som händer
ska väl bara sitta framför mig dator och ta detv lungt tror jag! sen till kvällen vet man aldrig vad som händer! det är ju ändå lördag lixom! ja ja men nu ska jag skriva ett annat inlägg som inte handlar om hur man dag kommer vara för det är bara skittråkigt att läsa men men ha det bra/ salt


smala människor

jag har lite sjuka ideal när det kommer till smala människor tyvärr men så här ligger det till


okej det här är inte okej! mer än så har jag faktiskt inte att säga

Det här är skitsnyggt. man är smal fast man är inte som bilden över

det här kallar jag bara normalsmal

jag tycker att om man ska klassas som smal så ska man ligga mot underviktig hållet, annars är man inte smal. då är man normalbyggd. /salt


tjocka människor

Okej första ämnet som jag fick in av en anonym människa handlar just om tjocka människar..jag tänkte börja såhär.

Detta är för mig inte en tjock människa. För mig är detta en överviktig människa men inte en tjock människa.

Detta är dock för mig en tjock människa.

Jag har ingen problem med tjockhet över huvudtage. dock tycker jag att det inte är speciellt snyggt och det är defenitivet inte någonting ajg skulle kunna tänka mig att kalla ögongodis.
Alla människor bestämmer själv över sin vikt men jag kommer och har alltid varit försiktig med min vikt. mina ordval har varit (jag citerar mig själv) "jag är hellre underviktig och det sticker ut lite ben här och där än överviktig)
Så det ligger till så.

När man har kommit till den gränsen när man sitter med någonting i munnen hela tiden. då börjar det bli lite mycket.

Nu kommer lite följd frågor eftersom att jag inte kan visa någon bild just nu.

Hur mycket väger du?

Jag väger just nu 60 kg
Hur lång är du?'
Jag är 1,62 cm lång
Vad äter du till frukost?
normalt så äter jag inte frukost men om det skulle vara frukost vid något tillfälle så lär der väl bli en cigg och en kopp kaffe eller te
Hur mycket äter du en normal dag?
eftersom att jag inte har en anning så räknar jag upp dom 3 sista dagarna så får ni avgöra själv.
Onsdag: åt 2 mackor och drack en kopp te
torsdag: åt lite fisk. några pizza bitar (2-3st) normalstora. och sen drack jag 5 öl
fredag: år lite grönsaker och lite tacosfärs. sen har jag druckit 2 glas cola.
Har du någon ätstörning för tillfället?
nej inga ätstörningar vad jag vet
Hur känner du för smala människor?
kolla inlägger över om ca 5 min


så det måste ha varit allt. hoppas du din anonyma lilla sak tycker att mina åsikter är bra! / Salt


okej kolla här.

kan ni gissa vad det här är?


Alla ni som någon gång har ätit på mc donals borde veta vad det här är.
Någon som vill gissa?
Det här är kyckling. Själv tycker jag att det ser mer ut som glass, inte riktigt så det ska vara.
Det HÄR är äckligt. har ni någon gång tänkt på vad ni stoppar i er.
Jag är inte vegetarian eller vegan men när det kommer till det här så funderar jag faktiskt på att bli vegetarian.
att äta kyckligfiler och potatis eller vad som helst det är okej!
Men att äta det här! hur fan tänker människor egentligen!
Nej nu ska jag gå och spy sen ska jag göra en kopp te.
hoppas eran matlust fortfarande finns kvar.
Min försvann när jag såg det här.
ha en underbar kväll. // salt


Får inte sova.

måste vara uppe inatt för att jag ska ställa tillbaka mina sovtider. Dom här senaste dagarna har jag sovit och på nätterna har jag varit vaken, Inte bra men så är det när man är ung. så cola och en massa filmer får det bli. Tror jag ska gå och göra en kopp te efter att jag har skrivit det här dock. Eller aa efter det  här ska jag skriva ett ganska äckligt inlägg men som i alla fall en del folk bör läsa. I alla fall ha en bra forsatt kväll. peace //salt

Lets go

Hej på den här bloggen kommer jag att kalla mig själv för salt. Inte salt som på svenska utan som Salt på engelska.
Jag är en tjej som bor i sverige. Har haft en annan blogg innan men eftersom jag inte va anonym där så kunde jag inte skriva vad jag ville till ett exempel.
Att försöka kolla upp vem jag är vore väl ändå jävligt drygt. eller hur?
Så gillar du den här bloggen som kommer vara här så stanna. gillar du den inte. kom aldrig mer tillbaka. låter det rimligt? jag hoppas de. // salt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0